Flexibele zonnepanelen voor elke situatie

Steeds vaker kiezen we ervoor om zelf energie op te wekken door gebruik te maken van zonnepanelen. Niet alleen thuis, maar ook zakelijk werken we actief mee aan een groenere planeet. Met een gemiddeld rendement van 20% per jaar verdiend een zonnepaneel zich altijd terug. Binnen vijf na het doen van de investering bent u uit de kosten. Om vervolgens de jaren daarna te beschikken over gratis energie. Dat scheelt niet alleen in de kosten. Maar het maakt ons ook minder afhankelijk van de energieleverancier en de almaar toenemende prijs voor het afnemen van energie. Is de constructie van het dak niet geschikt voor het traditionele paneel? Dan bieden onze flexibele zonnepanelen uitkomst! Meer weten? Lees dan snel verder!

Geschiktheid

Huizen, bedrijfspanden, (trein)stations, stadions hebben één ding met elkaar gemeen. Ze hebben allemaal een dak. Maar niet elk dak is geschikt voor zonnepanelen. Op rechte daken komen we over het algemeen het traditionele zonnepaneel tegen. Op sommige daken ligt nog geen enkel paneel omdat een traditioneel paneel hier niet op geplaatst kan worden. Het dak of de gevel van het pand bevat veel rondingen waardoor het niet mogelijk is om een traditioneel paneel te bevestigen. Of de constructie van het dak is niet sterk genoeg. In dat geval kunnen onze flexibele zonnepanelen uitkomst bieden. Hieronder een aantal belangrijke kenmerken.

Flexibele zonnepanelen

Onze flexibele zonnepanelen komt u op verschillende plekken in binnen- en buitenland tegen. Op tunnels, gevels, voetbalstadions en daken waarvan de constructie niet geschikt is voor een traditioneel paneel. Met een gewicht van 2,9 kg per m2 zijn onze flexibele zonnepanelen geschikt voor elke dakconstructie. Ongeacht het type bedekking/bekleding. Ook worden onze panelen niet warmer dan 56ºC en zijn o.a. daardoor de veiligste in de markt.

Daarnaast zijn onze flexibele zonnepanelen tot 70% lichter dan een normaal paneel. Hierdoor verdienen onze klanten de investering al terug voordat de panelen zijn geplaatst. Naast lichter zijn de panelen ook tot 95% dunner. Zo kan er tot 60% bespaard worden op de CO2 uitstoot bij het transport. Tot slot is er voor onze flexibele zonnepanelen geen montagesysteem vereist. Hiermee kunnen we de tijd die nodig is voor het plaatsen van de panelen tot 40% reduceren

Meer informatie

Samen bouwen aan een schone toekomst voor milieu en ook nog eens besparen in de eigen portemonnee? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Weten hoeveel panelen u nodig heeft? Ook die berekening kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.