Introductie Solmade

De zonnepanelenmarkt is constant in beweging. De vraag naar flexibele en lichtgewicht zonnepanelen stijgt enorm volgens de nieuwsbrief van solar365.nl .
Solmade Energy is naast select partner van Sunman voor de e-Arche panelen, ook leverancier van SolarEdge, Huawai en Conduct, Sunpower, Maxion, Electricia, Greenrock.  In tegenstelling tot partijen zoals Zonnestroom, Zelfstroom,  RegioSolar en Coolblue richt zich enkel en alleen op de zakelijke (business tot business) markt.

Flexibele zonnepanelen

Installatiebedrijven zoals o.a. Saman groep en SolarChamps werken vaak met traditionele glaspanelen (PV-panelen)  van merken zoals Canadian Solar, Jinko Solar, SunPower en Trina Solar. Solmade heeft een nauwe samenwerking met Proxables voor de levering van de Sunman flexibele zonnepanelen.  Zowel Sunman Europe als Sunman Nederland presenteren Solmade Enegery als de business partner en distributeur voor de Nederlandse markt.

De ultra lichte en flexibele zonnepanelen uit de e-Arche line beschikken over alle relevante test certificaten. Hierdoor zijn onze volledige installaties verzeker- en financierbaar. Voor deze dienstverlening heeft Solmade een eigen in house financial service divisie. Deze werkt nauw samen met HDI en Alliance voor de verzekering en ABN AMRO en Rabobank  lease voor de financiering van de zonnepanelen.

Risico op brand uitgesloten

Omdat de Sunman e-Arche panelen niet warmer worden dan 55 graden is er bijna geen risico op brand en is er geen opbrengst verlies. In vergelijking tot glas pv-panelen hebben de Sunman Energy flexibele panelen een veel geleidelijke stroom afgifte door een lagere piekspanning  over de dag heen. Dit betekent minder belasting op het energienetwerk van o.a. Eneco, Essent en Vattenfall.

Voor die bedrijven die via de RVO goedkeuring hebben gekregen voor de SDE, SDE+ of SDE++ subsidie regeling en/of  door bouwkundige beperkingen geen of moeilijk glaspanelen kunnen installeren, biedt Solmade Energy een perfecte, snelle, flexibele, schaalbare –  en betaalbare oplossing.

Contact

Contact opnemen met Solmade Energy is makkelijk via onderstaande contactgegevens.

E: contact@solmade-energy.com
P: +31 85 48 24 960