Lichtgewicht zonnepaneel voor elke situatie

Waar het kan probeert elk bedrijf te besparen op de kosten. Een groot bedrijf beschikt vaak over een zakelijk energiecontract. Dat is vaak nodig om te beschikken over een groter vermogen om bijvoorbeeld machines aan te sturen. Een ander voordeel van een zakelijk contract is dat de BTW dan aftrekbaar is. Ook kunnen bedrijven veel geld besparen op energie door elk jaar meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Maakt u elke maand gebruik van veel energie? Dan kunt u echt serieus kosten besparen door gebruik te maken van zonnepanelen. Hierbij hebben we het niet over een normaal paneel, maar ons lichtgewicht zonnepaneel. Waarom? Dat en meer leest u in dit artikel.

Lagere kosten

Door gebruik te maken van het lichtgewicht zonnepaneel bespaart u bij de aanschaf kosten op de installatietijd en het transport. Ter vergelijking met een normaal paneel is het lichtgewicht zonnepaneel van Solmade Energy tot 95% dunner en 70% lichter. Ook vereist ons paneel geen montagesysteem. Hierdoor kan de installtietijd tot 40% reduceren.

Zijn onze panelen eenmaal geplaatst? Dan ziet u dat direct terug in de maandelijkse energierekening. Wekken de panelen meer om dan op dat moment nodig is? Dan levert u energie terug en ontvangt u hiervoor een vergoeding vanuit de energieleverancier.

Geschikt voor elke dakconstructie

Een normaal paneel weegt gemiddeld 10 – 25 kilo per vierkante meter. Daarnaast zijn de vaak niet flexibel en bij een gebogen dak is het niet altijd mogelijk om hier panelen op te plaatsen. Daarom is het belangrijk dat men eerst controleert of de constructie van het dak geschikt is voor zonnepanelen. Is dat niet het geval? Dan zal men eerst aan de slag moeten om de constructie van het dak aan te passen. En dat brengt natuurlijk de nodige kosten met zich mee.

Ons lichtgewicht zonnepaneel is niet alleen 70% lichter dan een normaal paneel. Hierdoor zijn de vaak geschikt voor bijna elke situatie. Geen vlakke ondergrond om de panelen te plaatsen? Omdat ons lichtgewicht zonnepaneel flexibel is hoeft ook dat geen enkel probleem te zijn.

Lichtgewicht zonnepaneel nodig?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over ons product? Of op zoek naar een lichtgewicht zonnepaneel voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie. Wij horen graag meer over uw situatie en denken graag vanuit onze ervaring met u mee. Geen ruimte voor een dergelijke investering? Maak dan gebruik van ons aanbod om onze lichtgewichte zonnepanelen te leasen voor een vast bedrag per maand.