Sunman energy het groene alternatief voor stroom

Zowel zakelijk is privé houden we ons steeds vaker bezig met het klimaat. De overheid heeft als eis gesteld dat woningen bijvoorbeeld vanaf 2050 gasloos moeten zijn. Ook bedrijven hechten steeds meer waarde aan duurzaam ondernemen. Niet alleen vanuit hun eigen gedachte. Maar ook omdat het vanaf 2023 wettelijk verplicht is. Het is dan ook aan te raden dus nu al aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld door de zonnepanelen van Sunman Energy te laten plaatsen voor groene stroom.

Energiezuinig kantoor

Vanaf 2023 moet ieder kantoor in Nederland minimaal het energielabel C hebben. Voldoet het kantoor niet aan dit energielabel? Dan mag deze ruimte niet meer als kantoor gebruikt worden. Voor kantoren en gebouwen kleiner dan 100m2 geldt deze verplichting niet. Ook mogen bedrijven per 2023 niet meer dan 225 kWh per m2 fossiele brandstof zoals aardgas mag gebruiken. Veel (kracht)stroom nodig in de werkplaats? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor een leverancier van groene stroom. Op de website van Greenpeace een ranglijst van de meest groene leveranciers van stroom. Zelf groene stroom opwekken? Dan kiest u naturlijk voor de zonnepanelen van Sunman Energy.

Waarom kiezen voor Sunman Energy?

Het is niet altijd mogelijk om klassieke zonnepanelen van glas te plaatsen op het dak. Dat kan komen omdat de dakconstructie niet sterk of plat genoeg is. De panelen van Sanman Energy kunnen in gebogen stand geplaatst worden en zijn daarnaast ook nog eens ultralicht. Hierdoor zijn de panelen dan ook geschikt voor plaatsing in bijna alle situaties. Ook worden deze panelen niet warmer dan 56 graden en o.a. daardoor de veiligste op de markt. Daarnaast zijn de panelen ook geschikt voor talloze andere doeleinden. U komt ze bijvoorbeeld ook tegen op vrachtwagens en daken van stadions.

Heeft u als aannemer interesse in de panelen van Sunman Energy? Dan is het plaatsen van de panelen ook minder zwaar dan het geval bij de klassieke glaspanelen. Ter vergelijking, de panelen zijn tot 70% lichter en 95% dunner.

Geld besparen

Wilt u direct geld besparen op uw zakelijke energierekening? Dan kiest u natuurlijk voor een gebruiksklaar systeem van Sunman Energy. U kunt ervoor kiezen om de panelen aan te schaffen. Op dit moment even minder te besteden en liever direct besparen zonder investering? Dan kunt u de zonnepanelen ook tegen een laag tarief leasen. Een turn key solar system least u al vanaf 5 euro per paneel.

LED Verlichting zakelijk gebruik

Behalve hoge kwaliteit zonnepanelen levert Solmade Energy ook hoogwaardige LED verlichting voor zakelijk Nederland.

Door gebruik te maken van LED verlichting bespaart u ongeveer twee derde van het energieverbruik vergeleken met traditionele verlichting. Daarmee levert u een belangrijke bijdrage aan uw energie label van het onroerend goed. Zo komt u sneller dichterbij het Energielabel C dat vereist is vanaf 2023.

Maak uw kantoor, bedrijf, hal, praktijk, accommodatie klaar voor een duurzame toekomst!

Meer informatie over de panelen van Sunman Energy

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wilt u meer weten over de producten van Sunman Energy? Dan verwijzen wij u graag naar de productsheet op onze website. Samen duurzaam ondernemen? Solmade Energy staat voor u klaar!