Bent u op zoek naar zonnepanelen voor zakelijke toepassingen? Dan denkt u natuurlijk direct aan de producten van Sunman. De kans is groot dat u de zonnepanelen weleens hebt gezien. Ze komen namelijk voor op daken van stadions in het voetbal. Maar ook op daken van glas. U komt de zonnepanelen van Sunman tegen in Nederland. Maar ook op diverse plekken in Europa, Japan en Australië. Overal ter wereld dus. Waarom bedrijven in Nederland vrijwel altijd kiezen voor de zonnepanelen van Sunman? Lees dan snel verder.

Sunman meest innovatieve zonnepaneel in Nederland

De eArc zonnepanelen van Sunman zijn vrij van glas, flexibel en ook nog eens ultra licht. De eArc producten zijn in vergelijking met een traditioneel zonnepaneel 70% lichter en tot wel 95% dunner. Daarnaast vereist de eArc geen montagesysteem. Hierdoor kunt u de installatietijd tot wel 40% reduceren. Ook kan er tot wel 60% bespaard worden op de Co2 uitstoot bij elk transport. Dat komt door het lichtere gewicht en de kleinere afmetingen.

Flexibel in alle opzichten

De zonnepanelen van Sunman zijn flexibel in alle opzichten. Bij de montage kunt u bijvoorbeeld zelf een keuze maken hoe u deze wilt gaan monteren. Op zoek naar specifieke zonnepanelen? Denk hierbij aan boten, caravans en de camping? Ook dan bieden de producten van Sunman uitkomst. Door glas volledig te vervangen, brengt eArc zonne-energie naar markten en toepassingsscenario’s die eerder onmogelijk waren.

Oppervlakte textuur

Zijn er nog andere voordelen? Jazeker! Omdat men bij Sunman geen gebruik maakt van glas is de oppervlakte structuur anders. Dat maakt de panelen geschikt om te plaatsen op locaties waar een traditioneel zonnepaneel niet gebruikt kan worden. In sommige gevallen mogen zonnepanelen alleen geplaatst worden wanneer deze niet refelecteren zijn. Denk bijvoorbeeld aan gebouwen in de buurt van Rotterdam Airport en Schiphol. Op die plekken kan een gewoon paneel de piloot verblinden. En dat kan weer leiden tot gevaarlijke situaties. Zoals eerder aangegeven zijn de producten van Sunman vrij van glas. Naast de andere voordelen is ook dit een reden om in Nederland te kiezen voor de producten van Sunman.

Meer weten over Sunman in Nederland?

Wilt u meer weten over de producten van Sunman? Of wilt u weten over het gebruik van deze producten in Nederland? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Solmade Energy is gevestigd in Zwijndrecht en wij zijn bereikbaar via contact@solmade-energy.com of +31 (0)85 48 24 960.