Wij zijn uw groothandel in zonnepanelen

De afkorting CO2 kennen we ookwel als broeikasgast. Deze gassen komen van nature voor in de atmosfeer en houden de warmte van de zon vast. Omdat bedrijven met elkaar veel CO2 uitstoten warmt de aarde op. Hierdoor verandert ons klimaat, wordt het weer extremer en stijgt de zeespiegel. Sommige plekken op aarde hebben inmiddels te maken met droogte. Om dat tegen te gaan moeten bedrijven zich in de komende jaren meer gaan richten op duurzaam ondernemen. Een mooi begin van duurzaam ondernemen? Het (laten) plaatsen van zonnepanelen. Bent u op zoek naar een groothandel in zonnepanelen voor zakelijke doeleinden? Dan kunt u rekenen op ons als partner.

Klimaatakkoord

Met elkaar staan we in Nederland voor een grote uitdaging. Waarom? Omdat we de uitstoot van CO2 in 2030 met ten minste 50% moeten verlagen ten opzichte van 1990 en in 2050 zelfs met 95%.  Om die reden kwam de overheid in april 2020 met een pakket maatregelen voor bedrijven om de uitstoot van CO2 te verlagen in de komende jaren. Wat ons betreft is er geen tijd meer te verliezen en moeten we met elkaar zoveel mogelijk doen de uitstoot van CO2 te verlagen. Een mooi begin hiervoor is dat we minder gebruik maken van fossiele energie en ons gaan richten op het opwekken van schone energie. Voor het opwekken van schone energie kiezen steeds bedrijven ervoor om gebruik te maken van zonnepanelen.

Groothandel voor zonnepanelen

Het behalen van de gestelde doelen in het klimaatakkoord zal een behoorlijke uitdaging zijn. Waarom? Omdat bedrijven tijd nodig hebben om maatregelen te treffen. Om snel te beschikken over schone energie maken veel bedrijven en partners gebruik van onze zonnepanelen. Onze panelen zijn niet alleen 70% lichter en 95% dunner dan een normaal paneel. Ook is bij het plaatsen van onze panelen geen montagesysteem vereist. Hierdoor kan de installatietijd met 40% gereduceerd worden. Door de kleinere afmeting en het gewicht besparen we tot 60% op de CO2 uitstoot bij elke transportbeweging. Daarnaast brengen wij u graag op de hoogte over welke subidies er zijn vanuit de overheid voor duurzaam ondernemen. Als dat geen reden is om te kiezen voor ons als groothandel voor zonnepanelen?

Andere redenen

Naast het klimaatakkoord zijn er ook andere redenen om te kiezen voor onze zonnepanelen. De aanschaf (u kunt ook kiezen voor lease) en het plaatsen van zonnepanelen kost geld. Maar deze investering is eenmalig en de energie die ze in de toekomst opwekken is gratis. Op deze manier bespaart u indirect op de energiekosten (electriciciteit en transportkosten) vanaf het moment dat deze geplaatst zijn. Daarnaast hechten steeds meer medewerkers en bedrijven veel waarde aan duurzaamheid. Een duurzaam bedrijf is dan ook over het algemeen aantrekkelijker dan bedrijven die zich hier niet op richten.

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen of bent u op zoek naar een groothandel voor zonnepanelen? Dan bent u bij Solmade Energy aan het juiste adres. Samen bouwen aan een betere wereld? Onze specialisten staan voor u klaar en gaan graag samen met u aan de slag.