Flexibele zonnepanelen voor zakelijke doeleinden

Steeds vaker kiezen bedrijven voor het plaatsen van zonnepanelen. Kijk onderweg maar eens naar buiten. Op een groot aantal daken komt u ze tegen. Naast daken zijn er ook steeds meer terreinen waar men collectief zonnepanelen plaatst. In de afgelopen jaren is het aantal bedrijven dat gebruik maakt van zonnepanelen fors toegenomen. Dat komt ook omdat naast, verbeterde kwaliteit ook het aantal aanbieders enorm is gegroeid in de afgelopen jaren. En door subsidies vanuit de overheid en de stijgende kosten voor energie zal het aanschaffen van zonnepanelen door bedrijven ook in de komende jaren blijven toenemen. Maar wat als de constructie van het dak of de locatie van uw bedrijf niet geschikt is voor panelen om zonne-energie op te wekken? In een groot aantal gevallen bieden de flexibele zonnepanelen van Solmade Energy uitkomst!

Wat zijn flexibele zonnepanelen?

De normale panelen dient men te plaatsen op een vlakke ondergrond. In een groot aantal gevallen is dat mogelijk. Maar er zijn ook een groot aantal bedrijven waar dat niet mogelijk is. De ondergrond is niet gelijkmatig. Of de locatie is in de buurt van een luchthaven waardoor panelen niet geplaatst mogen worden op het dak. In dat laatste geval heeft dat als reden dat de piloot van een vliegtuig mogelijk verblind zou kunnen worden door de weerkaatsing van de zon op de panelen. Ook het plaatsen van zonnepanelen op tunnels of parkeergarages is niet altijd mogelijk. Op het dak van een parkeergarage biedt men namelijk vaak de mogelijkheid om ook daar de auto te parkeren.

Is het plaatsen van een normaal paneel niet mogelijk? In een groot aantal gevallen bieden de flexibele zonnepanelen van Solmade Energy de uitkomst. Deze hebben geen vlakke ondergrond of montagesysteem nodig. Ook zijn onze panelen extreem licht waardoor men deze kan plaatsen op bijna elke dakconstructie. Kijk onderweg maar eens om u heen. De kans is groot dat u onze flexibele zonnepanelen tegenkomt op een aantal bijzondere plekken. Denk bijvoorbeeld aan balustrades, gevels van een parkeergarage, op het dak van een voetbalstadion of tunnels.

Behoefte aan meer informatie?

Heeft u na het lezen van dit artikel een vraag of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons. Wij horen graag meer over uw wensen en de huidige situatie. Ook vertellen wij graag aan u meer over de mogelijkheden om over te gaan tot aanschaf. Wist u dat het ook mogelijk is om onze panelen te leasen tegen een vast bedrag per maand? Ook dat is mogelijk!