Lichtgewicht Zonnepanelen van Solmade Energy

Innovatie in Zonne-energie: Lichtgewicht Zonnepanelen

De wereld van zonne-energie is voortdurend in ontwikkeling. Solmade Energy loopt voorop met lichtgewicht zonnepanelen, namelijk met de Solmade/Sunman eArc. Deze panelen zijn 70% lichter en 95% dunner dan conventionele panelen en zijn een ‘gamechanger’ voor bedrijfspanden en andere panden en organisaties.

Flexibiliteit en Duurzaamheid

De flexibele aard van de Solmade Energy panelen maakt ze ideaal voor diverse oppervlakten. Ze zijn niet alleen makkelijk te installeren, maar ook duurzaam en veilig, getest onder strenge omstandigheden.

Deze innovatieve panelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de budgetten. De snelle installatie en het ontbreken van een zwaar montagesysteem betekenen lagere initiële (opstart)kosten en een veel sneller rendement op de investering.

Lichtgewicht zonnepaneel

Niet elke plek is geschikt om een zonnepaneel te plaatsen. De constructie van het dak is niet sterk genoeg. Of het is vanuit de gemeente niet toegestaan om gebruik te maken van zonnepanelen in verband met de lokale veiligheid.  Ook kan de ondergrond waarop de panelen geplaatst moeten niet geschikt zijn voor een traditioneel paneel. In dat geval biedt het lichtgewicht zonnepaneel van Solmade Energy uitkomst.

Het paneel is met een gewicht van 2,9 kg per m2 tot 70% lichter en 95% dunner dan een traditioneel paneel. Ook wordt ons paneel niet warmer dan 56 graden en behoort daarom tot één van de veiligste panelen op de markt. Omdat ons lichtgewicht zonnepaneel lichter zorgt dat ervoor dat deze op bijna elk dak geplaatst kunnen worden. Ander bijkomend voordeel is dat bij het plaatsen geen montagesysteem vereist is. Hiermee wordt de installatietijd verkort met 40%.

Toegankelijkheid en Ondersteuning

Solmade Energy biedt niet alleen de verkoop van deze lichtgewicht panelen, maar ook lease-opties en 24/7 monitoring. Hierdoor zijn zonne-energie oplossingen toegankelijker dan ooit en eindelijk echt voor iedereen.

Ontdek de mogelijkheden van lichtgewicht zonnepanelen voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op via onderstaande knop!