Lichtgewicht zonnepanelen zijn populair

In het afgelopen jaar zijn de prijzen van gas en elektriciteit enorm gestegen. Naast de geopolitieke spanningen in Oekraïne speelt ook de inflatie een grote rol. Een groot aantal huishouden en bedrijven kwamen hierdoor in financiële nood. Om de kosten voor energie te drukken kiest men steeds vaker voor zonnepanelen om energie op te wekken met behulp van de zon. Maar helaas is niet elk dag geschikt voor zonnepanelen. Het dak is bijvoorbeeld niet sterk genoeg. Of er is geen eigen dak om panelen op te plaatsen. In dat soort gevallen bieden lichtgewicht zonnepanelen mogelijk uitkomst. Hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Lichtgewicht zonnepanelen

De lichtgewicht zonnepanelen van Solmade zijn tot 70% lichter en 95% dunner dan traditionele panelen. Dat maakt onze panelen bijzonder geschikt voor een groot aantal afnemers waarbij een traditioneel paneel niet geplaatst kan worden. Ook zijn onze panelen flexibel en vereist het plaatsen geen montagesysteem. Dat maakt de lichtgewicht zonnepanelen geschikt voor een groot aantal dakconstructies en gevels.

Duurzaam en effectief

Kiezen voor onze lichtgewicht zonnepanelen is kiezen voor duurzaam. Omdat de panelen lichter en dunner zijn kan men bij elke transportbeweging de uitstoot tot 60% reduceren. Ook kan men tot 40% besparen op de tijd van installeren omdat een montagesysteem niet vereist is bij deze panelen. Tot slot is het goed om te weten dat onze panelen niet warmer worden dan 56 graden. Onder andere hierdoor behoren onze lichtgewicht zonnepanelen tot de veiligste in de markt. En dat is natuurlijk een fijne gedachte om te hebben na plaatsing van de panelen voor een veilig gevoel in de toekomst.

Een betrouwbare partner voor lichtgewicht zonnepanelen

Met het bedrijf Solmade Energy beschikken we over een ISO 9001 en ISO 45001 certificaat. Wij voldoen aan de wereldwijd erkende norm van eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. En met het ISO 45001 certificaat kunnen wij aantonen dat we voldoen aan de norm van gezond en veilig werken.

Wil je meer weten over onze lichtgewicht zonnepanelen of de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag meer over uw wensen en behoeften. Tijdens een adviesgesprek voorzien onze specialisten u graag over de benodigde informatie. Het is bij ons mogelijk bij het aanschaffen van lichtgewicht zonnepanelen te kiezen voor zowel koop als lease. Op deze manier maken wij voor iedereen de beschikking over zonnepanelen om energie op te wekken mogelijk.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor zonnepanelen? Wij zijn er helemaal klaar voor en horen graag van u!