Zakelijke zonnepanelen voor Rotterdam

De mouwen opstropen en hard werken is waar de stad Rotterdam om bekend staat. Dat doen we in deze stad met name in de haven of één van de centrales op de Maasvlakte. Naast dat men in deze stad zaken voor elkaar krijgt, maakt men hier ook gebruik van een grote hoeveelheid energie. En dat kan wat ons betreft in deze tijd een stuk duurzamer dan voorheen. Gelukkig ziet ook de Rotterdamse ondernemer in dat het duurzamer kan. Het thema duurzaam wordt ook steeds belangrijker in Rotterdam. En een grote stap in die richting kan gezet worden met het opwekken van energie met de zonnepanelen in de stad Rotterdam.

Altijd een oplossing

Net als de Rotterdamse ondernemers denken ook wij altijd aan een oplossing. Is de constructie van het dak niet sterk genoeg? Of is de oppervlakte niet recht genoeg voor standaard panelen? Dan bieden onze ultralichte flexibele zonnepanelen uitkomst. Deze zijn namelijk tot 70% lichter dan een standaard paneel en hierdoor in bijna alle gevallen geschikt voor minder sterke constructies. Hiermee kunt u direct kosten besparen op de energierekening en hoeft u ook geen investering te doen in de constructie van het dak. Naast deze voordelen worden onze panelen niet warmer dan 56 graden. Hiermee behoren onze panelen tot de meest veilige in de markt.

Duurzaam investeren in zonnepanelen in Rotterdam

Naast het lichte gewicht van onze zonnepanelen zijn onze panelen ook tot 95% dunner. Ook vereisen onze panelen geen montagesysteem. Het gevolg daarvan is dat de installatietijd korter is en we bij het transport tot 60% minder CO₂ uitstoten. Hiermee denkt u al aan het milieu voordat de zonnepanelen door ons geïnstalleerd zijn op locatie. Na het plaatsen van de zonnepanelen kunt u direct besparen op de kosten voor energie. Dit geeft de organisatie meer zekerheid over kosten voor energie in de toekomst. Op dit moment geen mogelijkheid om zonnepanelen aan te schaffen vanwege andere prioriteiten? Ook dan kunnen Rotterdamse ondernemers terecht bij Solmade Energy. Het is namelijk ook mogelijk om de zonnepanelen te leasen.

Kom je er nog niet uit?

Na het lezen van dit artikel een vraag? Of behoefte aan een advies op maat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. De specialisten van Solmade Energy staan u graag te woord en voorzien u graag van een passend advies binnen uw mogelijkheden.