Zonnepanelen in Barendrecht

Duurzaam is in elke gemeente een belangrijk thema. Dat geldt ook voor de gemeente Barendrecht. Steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen om zelf energie op te wekken. Het is vaak een investering welke zich in een aantal jaren laat terugverdienen. Het biedt de inwoners meer zekerheid in de toekomst.

Naast inwoners kiezen ook bedrijven steeds vaker voor duurzaam. Weleens gehoord over Zonneveld de Punt? Het is een zonneveld van ruim 5.000 zonnepanelen in Barendrecht. Hier wordt jaarlijks bijna 3.000 megawattuur stroom opgewekt met behulp van de zon. Bent u als ondernemer op zoek naar zonnepanelen in Barendrecht? Ik dit artikel vertellen we u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden.

Zekerheid in de toekomst

Nog maar kort geleden hadden we te maken met een energiecrisis. De gasprijs was extreem hoog en ook de kosten voor stroom waren fors gestegen. Inmiddels zijn de prijzen voor gas en stroom weer iets gedaald. Het is zelfs mogelijk om weer een contract af te sluiten voor meerdere jaren. Maar de prijzen zijn nog altijd een stuk hoger dan 3 jaar geleden. Ook kunnen we op dit moment nog maar weinig zeggen over de toekomst. Dat is dan ook een belangrijke reden om als ondernemer te kiezen voor zonnepanelen.

Kiezen voor zakelijke zonnepanelen in Barendrecht betekent meer zekerheid over de kosten voor energie in de toekomst. Met de huidige energieprijzen en de vergoeding voor terugleveren is het een investering welke zich ook zakelijk snel laat terugverdienen. Zelf uw energie opwekken betekent dat u in de toekomst minder afhankelijk bent van een energieleverancier.

Niet alleen op korte termijn. U zult na de aanschaf nog jarenlang kosten besparen op het gebruik van stroom. Ook kunt u de kosten voor aanschaf over een langere periode afschrijven in de boekhouding. Naast meer zekerheid over de kosten voor energie is het plaatsen van zonnepanelen ook direct een meerwaarde voor het bedrijfspand. Na het plaatsen van de panelen is het pand direct meer waard.

Zonnepanelen in Barendrecht

Ben jij op zoek naar zakelijke zonnepanelen in Barendrecht? U kunt bij ons terecht voor aanschaf en het leasen van zonnepanelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Vertel onze adviseurs over uw wensen en behoeften.

Op die manier kunnen we samen de (on)mogelijkheden vaststellen. Na een vrijblijvend gesprek voorzien zij u van een zakelijk advies, geheel afgestemd op uw bedrijf.

Duurzaam ondernemen en gebruik maken van groene stroom met uw bedrijf? Wij zijn er klaar voor!