Zonnepanelen voor Bedrijfspanden: Een Duurzame Investering met Solmade Energy

SOLMADE SMF-Serie: Flexibel en Ultralicht

De SOLMADE SMF-serie, is het toppunt van flexibiliteit en lichtgewicht technologie in zonnepanelen. Deze frameloze panelen zijn speciaal ontworpen voor zakelijke toepassingen, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijfspanden met specifieke kenmerken​.

SOLMADE SMB-Serie: Veelzijdig en Robuust

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een robuust en veelzijdig zonnepaneel, is de SOLMADE SMB-serie de perfecte keuze. Deze panelen, voorzien van een aluminium frame, zijn compatibel met diverse dakmontagesystemen, waardoor ze geschikt zijn voor een groot aantal bedrijfsgebouwen​.

SunPower Maxeon 3: Maximale Efficiëntie

Als onderdeel van de SunPower Maxeon-productlijn, bieden onze Maxeon 3-zonnepanelen het hoogste rendement op de markt. Deze panelen zijn ideaal voor bedrijfspanden waar maximale energieproductie en ruimte-efficiëntie essentieel zijn​.

Kies voor Solmade Energy

Bij Solmade Energy staan uw bedrijfsspecifieke wensen centraal. Van subsidieaanvragen tot lease-opties en bedrijfsverzekeringen, onze adviseurs staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap in het proces van zonne-energie implementatie.

Investeren in zakelijke zonnepanelen betekent niet alleen een stap zetten naar een duurzamere toekomst, maar ook profiteren van kostenbesparingen en een verbeterde bedrijfsvoering. Maak vandaag nog de keuze voor een groenere en efficiëntere energieoplossing voor uw bedrijfspand.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.